top of page
header-3.png

We weten allemaal dat een plan maken of goede voornemens hebben niet altijd leiden tot betere resultaten, omdat de kans dat je binnen 3 maanden afhaakt erg groot is. In een onderzoek van de Stanford University bleek zelfs 96% af te haken, daar hoef je je dus niet voor te schamen, het gebeurt ons allemaal. Om echt veranderingen teweeg te brengen moet je dus voorbereid aan de start staan. Het belangrijkste is eigenlijk dat je vaste gewoontes maakt en vooral in het begin is steun daarbij onontbeerlijk. Maar je kunt veel meer, je kunt ook je eigen omgeving slim inzetten en tegenwoordig hoort je telefoon of je computer daar ook bij. Bij BcomeVital helpen we je dan ook om een deel van de oefeningen in te passen in je dagelijkse leven en de breintraining bijvoorbeeld, kun je helemaal online doen. Trouwens, ook de fysieke oefeningen kunnen altijd ook via de computer, in coronatijd soms essentieel.

We maken altijd een maatpak, want mensen verschillen nu eenmaal enorm van elkaar en we willen je helpen om je dagelijkse gewoontes zo aan te passen dat het je na verloop van tijd automatisch afgaat.

Ben Tiggelaar legt op levendige wijze uit waarom voornemens en afspraken maken met elkaar, geen garantie voor succes is. 

Heb je nu al het idee dat je het leuk zou vinden om eens te kijken wat er mogelijk is, neem dan gerust contact met ons op. 

bottom of page