top of page
header-1.png

Wist je dat...

 

...maar 12% van ons optimaal en met plezier presteert?

...zeker 17% beginnende mentale problemen heeft?

...helaas 5% vergevorderde problemen zoals burn-out heeft?

...en dat 66% van de mensen eigenlijk veel gelukkiger zou kunnen zijn met de juiste aanpak?

Zeg eens eerlijk, zit jij bij die 12%?

“Brent verzorgt voor ons team van psychologen vier keer in de week een korte online workout. En dat is echt fantastisch, want hoewel je soms echt geen zin hebt om mee te doen is het telkens zo dat we ons na 5 minuutjes echt een stuk fitter voelen dan ervoor. En het is nog verbindend ook, opeens sta je met al je collega’s te sporten. Dank Brent, voor je tomeloze enthousiasme!”

Irma van Steijn, directeur Maarsingh & van Steijn.

"Sinds we zoveel mogelijk thuis werken zorgt Brent er voor dat we als afdeling twee keer per week met elkaar bewegen. Digitaal, maar zeker niet minder intensief. Brent zijn aanstekelijke enthousiasme maakt dat we er iedere keer weer naar uitkijken om even lekker actief bezig te zijn."

 

Geertje Wierda, P&O adviseur bij de FUMO

"Ik liep al een tijdje met stress rond en had daar last van. Via een kennis hoorde ik van Stressjam. Na een intakegesprek leek het me wel wat voor mij. Dankzij deze sessies heb ik geleerd om beter om te gaan met stress en ben ik me ervan bewust geworden dat deze stressgevoelens niet perse negatief hoeven te zijn. Brent staat zelf ook heel positief in het leven en heeft mij met zijn houding heel van handvaten gegeven.

 

Al met al een ervaring die ik iedereen met stressgevoelens kan aanraden!"

 

Herman

bottom of page