top of page
logo-firstbeat.png

Firstbeat

Firstbeat is de leidende aanbieder in fysiologische analyses in de sport- en gezondheidswereld. Firstbeat vertaalt hartslagdata naar gepersonaliseerde informatie op het gebied van beweging, stress en herstel. Een enorme groep topsportteams en gezondheidsprofessionals gebruiken Firstbeat om prestatie positief te beïnvloeden en vitaliteit te bevorderen. 

 

Sterke onderzoeksbasis

 

Firstbeat beschikt over een revolutionaire analyse technologie die een digitaal rapport creëert van de gebruiker zijn of haar lichamelijke activiteiten gedurende 3 dagen door metingen van de hartfunctie en de hartslagvariabiliteit (HRV). Alle producten van Firstbeat zijn op basis van fysiologisch onderzoek onderbouwd. 

 

Firstbeat heeft miljoenen hartslagen gemeten, je kunt dus met zekerheid zeggen dat ze een goede basis hebben aan ervaring en dat de producten van gedegen onderzoek zijn voorzien.

 

Als we dan weer even kijken naar de Dual System Theory van Daniel Kahneman waar het heel erg gaat over hoe gewoontes te veranderen of nieuw te creëren dan kan Firstbeat ons hier goed bij helpen. En wel door een beeld te schetsen van hoe iemands fysieke/lichamelijke reacties tot stand komen. 

logo-brainjam.png

Brainjam

Brainjam is het kleine zusje van Stressjam. Met Brainjam kan je gedurende je hele dag kleine metingen doen met jezelf. Je krijgt inzicht in hoe jouw eigen stresssysteem werkt en daarnaast leer je ook te spelen met dit stresssysteem.

bottom of page